Panouri solare prin programul Casa Verde

la cele mai bune preturi!

Contact rapid

Pentru cantitati mari, pretul produselor se negociaza! Comenzile se preiau telefonic, e-mail, whatsapp sau Viber

Tel: 0728.855.055 - Email: info@termomag.ro

In cat timp primesc produsul comandat?

  • In primul rand trebuie sa stiti ca orice comanda lansata de dvs. va fi procesata in maxim 3 ore, iar produsul va ajunge la dvs. in maxim 24 de ore, in principiu de pe o zi pe alta, indiferent de ora la care faceti comanda in timpul programului de lucru. Daca faceti comanda noaptea, de cele mai multe ori veti primi produsul chiar in cursul zilei, insa nu va garatam acest lucru.
  • Daca sunteti din afara Bucurestiului, timpul de livrare e de maxim 48 ore, posibil insa tot in 24 ore.

Produsul se afla pe stoc sau il aduceti la comanda?

  • Da, majoritatea produselor afisate pe site, sunt pe stoc (cel putin 1 bucata), cu exceptia produselor speciale. Daca din anumite motive, livrarea poate intarzia, clientul va fi anuntat de acest lucru chiar in momentul procesarii comenzii, adica in maxim 3 ore.

Cum comand mai rapid? Prin telefon sau pe site?

  • Indiferent de modalitate, timpii de livrare sunt aceeasi. In urma efectuarii comenzii pe site, oricum un operator va va suna pentru confirmare in momentul procesarii comenzii.

Cat costa livrarea?

  • GRATIS pentru BUCURESTI si ILFOV pentru comenzi mai mari de 5000 RON
  • Cu plata curierului in afara Bucurestiului

Cum platesc?

TERMOMAG va pune la dispozitie mai multe optiuni de efectuare a platii. Puteti plati:

  • prin transfer bancar (op) - avantajul acestui mod de plata e siguranta tranzactiei si a pretului afisat, plus scutirea de plata a rambursului catre curier. In momentul in care dvs. efectuati plata prin banca, tranzactia este "batuta in cuie", nici o modificare de pret nemaifiind posibila.
  • la livrare - avantajele acestui mod de plata sunt evidente. Platiti in clipa in care produsul a ajuns in mana dvs., dar veti plati in plus costurile rambursului (aproximativ 10 lei + tva)
  • la sediul nostru cash

IMPORTANT: IN CAZUL PRODUSELOR CU VALORI DE PESTE 3000 RON, ESTE POSIBIL SA VA CEREM UN AVANS DE MAXIM 15% DIN VALOAREA PRODUSULUI. AVANSUL POATE FI PLATIT PRIN BANCA, LA SEDIUL NOSTRU SAU ON-LINE.

POT DESIGILA PRODUSUL INAINTE DE A-L PLATI?

Daca livrarea se face in Bucuresti, il puteti desigila in fata curierului TERMOMAG, dar cu obligativitatea de a-l cumpara in cazul in care nu aveti nimic de reprosat. In cazul livrarii prin curier rapid produsul NU se poate desigila datorita politicii curierului. Cu toate acestea, daca aveti vreo obiectie pe deplin justificata la adresa produsului il puteti trimite inapoi pe cheltuiala dvs., urmand ca in termen de 3 zile de la data primirii coletului sa primiti banii inapoi. Procedura restituirii banilor este prin virament bancar sau prin curier daca suportati toate taxele acestuia. Prin obiectie justificata se intelege orice neplacere la adresa functionarii sau esteticii produsului. Va anuntam totusi ca aceasta problema este pur teoretica, intrucat nu am intampinat pana acum astfel de situatii. Daca produsul este defect, ori are semne de socuri fizice, se aplica conditiile de garantie, inclusiv schimbarea produsului ori restituirea banilor fara nici un fel de discutie.

Ati gasit produsul care va intereseaza?

Dupa ce ati ales din lista produsul care va intereseaza apasati butonul "adauga in cos". Dupa nota de informare de tip "poup-up" ce va anunta ca produsul a fost adus in cosul de cumparaturi, accesati cosul de cumparaturi din partea dreapta sus, apasand pe link-ul "afiseaza cosul". Pagina ce se va deschide arata continutul cosului. Puteti acum sa intoduceti codul unui cupon de reducere daca aveti unul. Daca nu, apasati "continua comanda". Daca nu sunteti autentificat vi se va cere acest lucru.

Pagina care vi se va deschide are doua sectiuni. Prima contine datele platitorului pe care le puteti actualiza accesand butonul "updateaza adresa", iar cea de-a doua, adresa destinatiei (locul unde se va livra produsul), pe care de asemenea va rugam s-o actualizati daca este cazul. Dupa ce ati revizuit adresele apasati butonul "urmatorul"

In noul tablou, va rugam sa selectati modalitatea de expediere. Daca sunteti din Bucuresti selectati "standard shiping". Daca sunteti din alt oras, alegeti varianta potrivita pentru dvs., apoi apasati butonul "urmatorul".

In pagnina noua selectati modalitatea de plata, apoi apasati "urmatorul".

Ultimul tablou este cel de confirmare a datelor. Daca aveti vreo cerere speciala, introduceti maxim 300 de caractere in modulul existent, apoi apasati "confirma comanda"

Daca totul a fost in regula, veti vedea confirmarea "comanda dvs. a fost trimisa cu succes". Puteti verifica starea comenzii urmand link-ul din mail-ul de confirmare pe care il veti primi. In acelasi mail veti primi si factura pro-forma pe care acum trebuie sa o achitati.

In maxim o ora, veti fi contactat telefonic si de unul din operatorii nostri, pentru a evita orice confuzie.

Exista posibilitatea ca produsul sa fie vechi, second hand ori fara garantie?

Nu, sub nici o forma. Toate produsele comercializate de TERMOMAG sunt SIGILATE, in ambalajul original si insotite de factura si certificat de garantie. Va rugam sa retineti ca importatorul poate desigila produsul in scopul introducerii in interiorul pachetului a certificatului de garantie propriu. In acest caz, certificatul de garantie al importatorului primeaza fata de certificatul de garantie internationala sau certificatul de garantie TERMOMAG.

Comercializati si produse second hand?

NU. In schimb comercializam produse noi care au fost desfacute si/sau prezentate clientilor. Aceste produse au o rubrica speciala si beneficiaza de garantie conform specificatiilor din dreptul lor, asumandu-ne riscul schimbarii lor pe cheltuiala noastra, daca deja au iesit din garantia importatorului/producatorului. Nu comercializam produse second hand, cumparate ca atare si revandute, dar unele produse expuse prea mult, care au urme evidente de uzura, pot intra in aceasta categorie deoarece nu se mai pot numi noi. Toate produsele desigilate/prezentate/utilizate spre demonstratie au rubrica speciala si este exclusa amestecare intentionata ori din greseala cu produse noi. Asadar daca nu se specifica altceva absolut TOATE produsele sunt noi si sigilate.

Comanda minima 500 RON

 

Xmasoft Consulting

Panouri solare plane Tuburi vidate Panouri apa calda Panouri incalzire Panouri solare apa calda Sisteme solare Programul casa verde Pompe apa Panouri radiante Westech Controlere solare Cazane gazeificare Cazane combustibil solid Cazane ardere clasica Boilere Boilere 1 serpentina Boilere 2 serpentine Boilere solare Buffere, Puffere Fose septice Centrale termice tiraj fortat Centrale termice tiraj natural Centrale termice in condensatie Centrale termice lemne Centrale termice lemne gazeificare Centrale termice peleti ANPC Google Twitter Facebook