Panouri solare prin programul Casa Verde

la cele mai bune preturi!

Contact rapid

Pentru cantitati mari, pretul produselor se negociaza! Comenzile se preiau telefonic, e-mail, whatsapp sau Viber

Tel: 0728.855.055 - Email: info@termomag.ro

PLASME TERMICE arrow Panou radiant infrarosu 800W
Panou radiant infrarosu 600WPanou solar cu 10 tuburi vidate WESTECH

Panou radiant infrarosu 800W
a se vedea imagine intreaga


Panou radiant infrarosu 800W

( XMASOFT )
Pret: 230.00 EUR cu TVA
207.00 EUR cu TVA
Salvati: 10.00%

Pune o intrebare despre produs

Oferta panou radiant infrarosu 800W la cel mai bun pret

 • Dimensiune: 100 x 80 cm
 • Eficienta: 20-27 mc
 • Putere: 800W

Panourile radiante sunt cea mai buna alternativa la sistemele clasice de incalzire: centrale pe gaz/lemn/electrice.?Cu un design modern si durabil (profilul slim cu o rama subtire din aluminiu vospsit alb in camp electrostatic ce isi mentine aspectul in timp in comparatie cu ramele din palstic care se ingalbenesc de la caldura sau aluminiul natur care este de multe ori inestetic si care in rimp se oxideaza), panourile radiante asigura o eficienta crescuta cu 30-50% fata de sistemele clasice de incalzire (randament 98%) si un confort termic superior (acelasi confort termic in interior la o tempera cu 1.5-2 grade mai mica decat un sistem clasic de incazire). Montarea rapida, ieftina, fara aprobabri si birocratie, corelate cu eficienta energetica sporita fac din panourile radiante solutia tehnica perfecta atat pentru constructiile fara access la reteaua de gaze cat si alternativa perfecta la reteaua de termoficare clasica.

PANOU-RADIANT-SPATE

AVANTAJE?Panou radiant infrarosu 800W

 • Eficienta energetica mai mare cu 30-50% , fata de orice alta metoda clasica de incalzire. Daca pentru a incalzi un apartament este necesara o centrala termica de 16kw, cu panourile radiante acelasi apartament poate fi incalzit cu numai 10kw.
 • Montare ieftina si rapida. In timp ce instalarea unei centarle pe gaz dureaza mult si necesita costuri ridicate de instalare (proiect instalatie gaze, montaj centrala , montaj tevi si calorifere) si avizare (aviz proiect gaze, punere in funnctiune, autorizare ISCIR) panourile radainte se monteaza rapid si nu necesita nici un fel de avizare.
 • Durata de viata de peste 20 de ani fara mentenanta. In timp ce durata de viata medie a unei centrale pe gaz de calitate este de 8 ani timp in care sunt necesare revizii costisitoare succesive, la fiecare doi ani, panourile radiante au o durata de viata fare mentenanta de peste 20 de ani.
 • Confort termic sporit cu 1-2grade, fata de sistemele clasice de incalzire. La o temperatura de 20 de grade cu panouri radiante confortul termic este acelasi cu confortul termic la 21.5-22 de grade cu un sistem de incalzire centralizata.
 • Temperatura ambianta constanta. In timp ce intr-o incapere incalzita prin metode clasice temperatura intre podea si tavan poate sa varieze cu pana la 8 grade in functie de inaltimea incaperii cu panorile radiante diferenta de temperatura nu variaza cu mai mult de 1 grad.
 • Temepratura reglabila in fiecare incapere individual. Panourile radiante se monteaza impreuna cu un termostat in fiecare incapere, astfel puteti avea temperaturi variate in casa economisind energie. EX: 22 de garde in sufragerie ziua si 18 noaptea, 20 in bucatarie, 23grade in baie, 18 in vestibul, 18 grade pe perioada zilei in dormitor si 22 seara inainte de culcare
 • Nu incomondeaza cu nimic spatiul util al camerei. In timp ce caloriferele trbuiesc montate langa geam, trebuie pastrat un spatiu pe langa perete pentru traseul tevilor, nu trebuiesc amplasate obiecte in fata caloriferului pentru ca reduc simtitor radnamentul acestuia, panourile radiante ?se monteaza pe tavan si nu incomodeaza cu nimic posibilitatile de amplasare ale diferitelor obiecte din incapere.
 • Nu produc zgomot. In comparatie cu majoritatea sistemelor clasice de incalzire panourile ?nu produc nici un fel de zgomot in timpul functionarii.
 • Elimina aparitia condensului pe geamuri si a mucegaiului in colturile incaprii. Radiatia termica incalzeste uniform toate obiectele din incapere ducand la disparitia zonelor reci in care se formeaza condensul si mucegaiul.


Tweet

Xmasoft Consulting

Panouri solare plane Tuburi vidate Panouri apa calda Panouri incalzire Panouri solare apa calda Sisteme solare Programul casa verde Pompe apa Panouri radiante Westech Controlere solare Cazane gazeificare Cazane combustibil solid Cazane ardere clasica Boilere Boilere 1 serpentina Boilere 2 serpentine Boilere solare Buffere, Puffere Fose septice Centrale termice tiraj fortat Centrale termice tiraj natural Centrale termice in condensatie Centrale termice lemne Centrale termice lemne gazeificare Centrale termice peleti ANPC Google Twitter Facebook