Panouri solare prin programul Casa Verde

la cele mai bune preturi!

Contact rapid

Pentru cantitati mari, pretul produselor se negociaza! Comenzile se preiau telefonic, e-mail, whatsapp sau Viber

Tel: 0728.855.055 - Email: info@termomag.ro

POMPE DE CALDURA

Pompe de caldura

Pompele de caldura sunt centrale termice folosite pentru incalzirea locuintelor, a birourilor, a halelor de productie, a blocurilor de apartamente, etc.
Functioneaza singure (inlocuiesc complet alte tipuri de centrale termice) sau in tandem cu alta centrala termica cu combustibil fosil, lichid sau gazos ( sisteme monovalente, monoenergie, sau bivalente ).
Pentru incalzirea agentului termic si a apei menajere folosesc caldura mediului inconjurator, caldura pe care o capteaza folosind echipamente clasice, alimentate cu energie electrica.
Practic, 25% din energia necesara incalzirii locuintei este energie electrica si 75% este energie gratuita, captata din mediul inconjurator.

Cel mai inalt nivel de confort

Tehnologia moderna folosita de producatori la fabricarea pompelor de caldura garanteaza crearea unui mediu cald si confortabil pe toata perioada rece a anului.
Datorita cresterii nevoii de confort si a necesitatilor de racire, racirea separat de incalzire capata o din ce in ce mai mare importanta. Prin urmare, vara, pompele de caldura reversibile aer-apa pot fi folosite ca sisteme eficiente de racire.
Sau in cazul pompelor de caldura sol-apa, colectorii sai din sol pot fi folositi pentru racire directa. Aplicarea pompelor de caldura atat pentru incalzire cat si pentru racire cat si posibilitatile de combinare cu sisteme de ventilare asigurand un confort optim pe toata durata anului. Producerea apei calde cu minim de costuri completeaza o paleta larga de aplicari ale pompelor de caldura.

Costuri minime

Centralele geotermale denumite si pompe de caldura sunt printre cele mai sigure si durabile sisteme de incalzire existente. Nu produc poluare in casa, nu necesita flacara sau combustibil pentru combustie si nu necesita intretinere.
Pompele de caldura sunt extrem de economice in operare deoarece folosesc mai putina energie primara decat sistemele de incalzire bazate pe produse petroliere. Doar un mic procent din caldura generata trebuie platita. Costurile initiale sunt competitive cu cele ale sistemelor de incalzire conventionale, deoarece nu exista cheltuieli aditionale pentru rezervoare de combustibil, cosuri de fum, guri de aerisire sau bransamente de gaz si nu exista cheltuieli pentru intretinere periodica.

Siguranta maxima


Selecteaza dupa:

Pompa de caldura apa - apa, incalzire, racire, apa calda GEOWATT

Pompa de caldura apa - apa, incalzire, racire, apa calda GEOWATT, 10 kw, 15kw, 20 kw, 25 kw, 35 kw, 42 kw, 50 kw, 70 kw, 84 kw, 100 kw 
Detalii produs...

Pompa de caldura apa apa 19 kW Meeting MDS20D

0.00 EUR fara TVA
Oferta pompa de caldura apa apa 19 kW Meeting MDS50D la cel mai bun pret 
Detalii produs...

Pompa de caldura apa apa 7.5 kW Meeting MDS20D

0.00 EUR fara TVA
Oferta pompa de caldura apa apa 7.5 kW Meeting MDS20D la cel mai bun pret 
Detalii produs...


  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Results 1 - 3 of 3

Xmasoft Consulting

Panouri solare plane Tuburi vidate Panouri apa calda Panouri incalzire Panouri solare apa calda Sisteme solare Programul casa verde Pompe apa Panouri radiante Westech Controlere solare Cazane gazeificare Cazane combustibil solid Cazane ardere clasica Boilere Boilere 1 serpentina Boilere 2 serpentine Boilere solare Buffere, Puffere Fose septice Centrale termice tiraj fortat Centrale termice tiraj natural Centrale termice in condensatie Centrale termice lemne Centrale termice lemne gazeificare Centrale termice peleti ANPC Google Twitter Facebook